Τηλέφωνο

(+30) 2310826040

Μουσικές Εκδηλώσεις (2009-2010)

Διοργάνωση συναυλίας με τη Σαββίνα Γιαννάτου και το Φλώρο Φλωρίδη, BaBy Blues, Νανουρίσματα, τραγούδια και αυτοσχεδιασμοί στο Αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουνίου 2009. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών με αφορμή τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών σε θέματα της βρεφικής και της νηπιακής ηλικίας.

Μουσική εκδήλωση στα πλαίσια του κύκλου «Αυτοσχεδιασμός ήταν και πέρασε …» στις 25 Ιανουαρίου 2010, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο: Αυτοσχεδιασμοί χαμηλών τόνων: Chris Dahlgren, βιόλα da gamba, Μιχάλης Σιγανίδης, κοντραμπάσο, Φλώρος Φλωρίδης, πνευστά Η εκδήλωση οργανώθηκε από την ομάδα Δημιουργικότητα, αυτοσχεδιασμός και ψυχισμός σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Μουσική εκδήλωση στα πλαίσια του κύκλου «Αυτοσχεδιασμός ήταν και πέρασε …» στις 17 Φεβρουαρίου 2010, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο: Γουτού Γουπατού: Φλώρος Φλωρίδης, πνευστά, Μιχάλης Σιγανίδης, μπάσο, Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν Η εκδήλωση οργανώθηκε από την ομάδα Δημιουργικότητα, αυτοσχεδιασμός και ψυχισμός σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Μουσική εκδήλωση στο θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη με τη Σαβίνα Γιαννάτου, Σεφαραδίτικα τραγούδια και τραγούδια από τη Μεσόγειο στις 24 Απριλίου 2010. Συμμετείχαν οι μουσικοί: Γιάννης Αλεξανδρής, ούτι, κιθάρα, Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί, Χάρης Λαμπράκης, νέυ. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών με αφορμή τη λήξη της διεπιστημονικής Ημερίδας με θέμα Μικρά παιδιά σε κίνδυνο: Συνθήκες εγκατάλειψης, παραμέλησης και κακοποίησης. Ζητήματα ιστορίας, φροντίδας και θεραπείας.