Τηλέφωνο

(+30) 2310826040

Ημερίδα: Το Περιγεννητικό Πένθος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 30/10/2015
Σας ενημερώνουμε[1] ότι ο Επιστημονικός Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Ψυχιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ διοργανώνειτην Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 09:00-14:00 την Επιστημονική Ημερίδα με θέμαΤο Περιγεννητικό Πένθος.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Ομιλητές:
M.- J. Soubieux Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλύτρια, Institut de Puèriculture de Paris
Γ. Αμπατζόγλου,Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής Α.Π.Θ., Υπεύθυνος Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου, Γ’ Ψυχιατρική κλινική Π.Γ.Ν.ΑΧΕΠΑ
Μ. Μπούρη Παιδίατρος
Ζ. Παπαληγούρα Καθηγήτρια, Τμήμα Ψυχολογίας , Α.Π.Θ.
Σ. Αμοιρίδου, Παιδοψυχίατρος, Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής, Α.Π.Θ.
Η ημερίδα τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής εργασίας, σε εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα.
Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Marie- José Soubieux Το Περιγεννητικό πένθος σε μετάφραση Μαρίας Μπούρη από τις εκδόσεις Εν/ΤΟΜΩ ΣΥΜΕΠΕ.
Είσοδος ελεύθερη. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση
[1] Προγραμματίζεται επίσης για την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Ερμού 1, 6ος όροφος, γρ.601, Θεσσαλονίκη) μια ομάδα εργασίας-παρουσίασης περιστατικού και συζήτηση κλινικού υλικού με ομιλήτρια την Marie -José Soubieux. Για την παρακολούθηση της ομάδας εργασίαςαπαιτείται προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες (αίτηση και κόστος συμμετοχής) μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο.