Τηλέφωνο

(+30) 2310826040

Εργαστήριο ελεύθερου φωνητικού αυτοσχεδιασμού με τη Σαβίνα Γιαννάτου

Η πρόθεση του εργαστηρίου είναι, μέσα από απλές εικόνες -“ασκήσεις”, να απελευθερωθεί ο τρόπος που χρησιμοποιούμε την φωνή αλλά και ο τρόπος που ακούμε τους ήχους γύρω μας.
Οι “ασκήσεις” αυτές δεν είναι τεχνικές φωνητικές ασκήσεις, αλλά δίνουν το έναυσμα για την δημιουργία φωνητικών ήχων που στην διάρκεια του εργαστηρίου εξελίσσονται διαφορετικά στον καθένα που συμμετέχει.
Το εργαστήριο αυτό θα αποτελέσει το πρώτο μιας σειράς εργαστηρίων τα οποία θα προγραμματιστούν. Αποτελεί συνέχεια μιας μακρόχρονης συνεργασίας του ΣΥΜΕΠΕ με τη Σαβίνα Γιαννάτου, στα πλαίσια της οποίας προέκυψε η ιδέα αυτών των εργαστηρίων και στη Θεσσαλονίκη.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε μουσικούς και τραγουδιστές αλλά και σε ηθοποιούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, ψυχολόγους και εικαστικούς καθώς για την παρακολούθησή του δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.
Το μελωδικό και το αρμονικό στοιχείο της μουσικής δεν είναι ζητούμενα του εργαστηριού. Ο ήχος της φωνής χρησιμοποιείται σαν ήχος και μόνον.
Τόσο ο αυτοσχεδιασμός όσο και ο ήχος της φωνής αποτελούν δύο άξονες που μπορούν να εμπλουτίσουν τον τρόπο δουλειάς των επαγγελματιών ψυχικής υγείας και παιδαγωγικής και μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα για όσους δουλεύουν με παιδιά
Αριθμός συμμετεχόντων: 20
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες στείλτε παρακαλούμε μήνυμα στο: symepe@gmail.com