Τηλέφωνο

(+30) 2310826040

Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας Βρεφικής και Νηπιακής ηλικίας- Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη από το ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016 του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας Βρεφικής και Νηπιακής ηλικίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ υπό την διεύθυνση του Γ. Αμπατζόγλου. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί το ακαδημαϊκό επιστέγασμα πολυετούς εκπαιδευτικής, εκδοτικής, ερευνητικής και κλινικής δράσης στον τομέα αυτό, που εκπορεύεται από την παιδοψυχιατρική υπηρεσία της Γ’ Πανεπιστημιακής Κλινικής (Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης) και αξιοποιεί τακτικές συνεργασίες με φορείς ψυχικής υγείας, ψυχοκοινωνικής φροντίδας και πρώιμης παρέμβασης, με επιστημονικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού (WΑΙΜΗ, AEPEA) και με διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου της ψυχικής υγείας της βρεφονηπιακής ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό (για μια ενδεικτική ‘περιήγηση’ αναζητήστε στο αρχείο του ΣΥΜΕΠΕ τις δράσεις του Επιστημονικού Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορεί να επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., στον σύνδεσμο http://aps.med.auth.gr/news.asp ή και να επικοινωνήσει απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση abatzogr@med.auth.gr.