Χάρτης Σελίδας

Νέα - Πόροι
Διεύθυνση

Θα βρείτε τα γραφεία μας στην οδό Ερμού 1, 6ος όροφος, γραφείο 601
email:symepe@gmail.com

Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου - Ημερίδες

 • 30 Μαΐου 2014

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Ψυχανάλυση και νευροεπιστήμες: το παράδειγμα του αυτισμού. Συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής με την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Necker-Enfants Malades, Παρίσι και την Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία της Γ΄ Παν. Ψυχιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ., Νοσ. ΑΧΕΠΑ.
 • 18 Οκτωβρίου 2000

  Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα Διακίνηση και Τοποθέτηση Παιδιών- Παιδοψυχιατρικές, ανθρωπολογικές και νομικές προσεγγίσεις. Διοργάνωση της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. 18 Οκτωβρίου 2000, Αίθουσα Τελετών Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 • 10 Δεκεμβρίου 2005

  Επιστημονική Ημερίδα με θέμα Οι συναντήσεις με τα βρέφη και τους γονείς τους στο νοσοκομείο. Διαγνωστική αξιολόγηση και ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Συνδιοργάνωση της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της Ελληνικής Εταιρείας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών. Συνάντηση των Εταιρειών Ψυχικής Υγείας των βρεφών (W.A.I.M.H) Ελλάδας- Βελγίου. Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2005, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
 • 9 Νοεμβρίου 2008

  Ημερίδα με θέμα Διαταραχές συμπεριφοράς παιδιών προσχολικής ηλικίας: Κλινική προσέγγιση, πρόληψη, θεραπεία. Συνδιοργάνωση της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της Ελληνικής Εταιρίας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών (μέλος της W.A.I.M.H.). Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008, Ιατρική Εταιρία Θεσσαλονίκης.
 • 24 Απριλίου 2010

  Επιστημονική Ημερίδα με διεθνή συμμετοχή και θέμα Μικρά παιδιά σε κίνδυνο: Συνθήκες εγκατάλειψης, παραμέλησης και κακοποίησης. Ζητήματα ιστορίας, φροντίδας και θεραπείας. Συνδιοργάνωση της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της Ελληνικής Εταιρίας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών (μέλος της W.A.I.M.H.). Σάββατο 24 Απριλίου 2010, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη.