Χάρτης Σελίδας

Νέα - Πόροι
Διεύθυνση

Θα βρείτε τα γραφεία μας στην οδό Ερμού 1, 6ος όροφος, γραφείο 601
email:symepe@gmail.com

Επιστημονικές

 • Οκτώβριος 2015

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Συνδιοργάνωση του Επιστημονικού Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θέμα: Το Περιγεννητικό Πένθος Ομάδα εργασίας- παρουσίασης περιστατικού και συζήτηση κλινικού υλικού Ομιλήτρια: Soubieux Marie- José, Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλύτρια, Institut de Puèriculture de Paris Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 09:00-14:00, Αίθουσα ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης &20:00-22:00, Γραφεία ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε
 • 27 Μαρτίου 2015

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με τον Bertrand Cramer (Ομότιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής Παιδιού και Εφήβου στην Ιατρική Σχολή της Γενεύη) και θέμα: Λειτουργικές διαταραχές (ύπνος, διατροφή) στη βρεφονηπιακή ηλικία. Ομάδα εργασίας: Ψυχοθεραπείες μητέρας – βρέφους.
 • 5 Δεκεμβρίου 2014

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Βιβλία και μικρά παιδιά: η δυναμική μιας σχέσης. Η ημερίδα οργανώθηκε από το Σύλλογο «Διαβάζοντας μεγαλώνω», τον Επιστημονικό Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου και τη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 • 5 Απριλίου 2014

  ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με θέμα: Η βία του πραγματικού στην εφηβεία: Θεραπευτικές παρεμβάσεις σε εφήβους σε τραυματικές συνθήκες περιβάλλοντος, στα πλαίσια του συνεδρίου της Ε.Ε.Ψ.Ψ.Π.Ε. σε συνδιοργάνωση με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Ν/Σ ΑΧΕΠΑ και τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου. Σάββατο 5 Απριλίου 2014 12:00-13:30, Αθήνα
 • 22 Μαρτίου 2014

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Βιβλία και μικρά παιδιά: η δυναμική μιας σχέσης. Η ημερίδα οργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, τον Σύλλογο «Διαβάζοντας Μεγαλώνω» και τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου.
 • 16 Νοεμβρίου 2013

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Παιδιά προσχολικής ηλικίας σε συνθήκες αλληλεπίδρασης: οικογένεια- παιδικός σταθμός- κοινότητα. Η ημερίδα οργανώθηκε από τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου και τον Οργανισμό Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης με την επιστημονική συμμετοχή της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής κλινικής του Ν/Σ ΑΧΕΠΑ.
 • 7 Απριλίου 2012

  Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα Τέχνη και Ψύχωση και καλεσμένους ομιλητές τον Π. Βασιλειάδη, Ψυχίατρο, τον Μ. Φαϊτάκη, Παιδοψυχίατρο και την Α. Λεοπούλου, Ιστορικό Τέχνης στα γραφεία του ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε στις 7 Απριλίου 2012.
 • 29 Μαρτίου 2013

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με Θέμα: Περιγεννητική περίοδος και γονεϊκή λειτουργία: κλινικές προσεγγίσεις. Η ημερίδα οργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Ψυχιατρικής κλινικής του Ν/Σ ΑΧΕΠΑ και τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου ( ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε.).